Metode de Plată

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul https://www.mforce.ro folosind următoarele instrumente de plată:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

Transfer bancar

Plata se poate face și prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar sunt:

  • SC MFORCE SUPPLEMENTS SRL
  • CUI RO 40020929
  • Nr. Reg.Com. J31/683/18.10.2018
  • Sediul social: Sat Hurez, Comuna Horoatu Crasnei, Nr. 177, Jud. Salaj
  • Banca UniCredit Bank Cont IBAN RON: ROBACX250000001742704001
  • Banca UniCredit Bank Cont IBAN EUR: ROBACX950000001742704002
  • Banca Transilvania Cont IBAN RON: RO69BTRLRONCRT0514645301

Prin Card bancar

Pentru plațile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigurâ in primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitații posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfășoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizații.