Termeni Și Condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora, MFORCE NUTRITION SRL iși asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.
Cea mai recentă versiune poate fi accesată in această pagină.
Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor si condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă ințelegerea dintre părți. Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților in relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

MFORCE NUTRITION SRL garantează utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul https://www.mforce.ro 
și nu ii conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, in scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului https://www.mforce.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea MFORCE NUTRITION SRL și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală si industrială. Folosirea fara acordul MFORCE NUTRITION SRL  a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației in vigoare.

Domeniul mforce.ro este detinut de catre MFORCE NUTRITION SRL, Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, in formă directa sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe https://www.mforce.ro  sunt produse si comercializare de MFORCE NUTRITION SRL
Prețurile produselor pot fi schimbate oricând.
Verificați prețul final de vânzare inainte de a achiziționa un produs.